green  office
2006 ęGREENOFFICE Colectare, reciclare, valorificare DEEE.  Toate drepturile rezervate.
Despre noi

   
     Datorita schimbarilor recente in politica de mediu a Romaniei; companiile, institutiile si toti agentii economici in a caror activitate sunt folosite echipamente electrice si electronice se confrunta cu o noua problema cea a administrarii acestor tipuri de deseuri intr-un mod ecologic.
  
     
      Cum va putem ajuta?
  
      Stim ca timpul si resursele sunt limitate de aceea noi vrem sa va lasam sa va concentrati asupra activitatii dumneavoastra in timp ce noi va asiguram tot suportul necesar rezolvarii acestei noi probleme.
       Se asigura transportul gratuit* direct de la sediul dumneavoastra inclusiv manipularea deseurilor. Putem asigura saci inscriptionati pentru preluarea acestor tipuri de deseuri.
       De asemenea noi vom avea grija de actele necesare pe care le veti primi, care vor face dovada ca ati dispus de aceste deseuri intr-un mod ecologic si la un agent autorizat. 

        Pasii de urmat:
        1.  Contactarea firmei noastre si stabilirea unei intalniri
        2.  In urma intalnirii vom lua in considerare toate aspectele legate de tipurile si cantitatile de deseuri care sunt generate si impreuna cu dumneavoastra vom elabora un plan pentru dispunerea lor ecologica.
        3.  Daca s-au realizat primii doi pasi problemele dumneavoastra legate de deseurile de echipamente electrice si electronice au devenit problema noastra.
 * Pe raza judetelor: Bucuresti, Ilfov, Neamt  pentru cantitati minime impuse.